Once Human - multiplayer előzetes érkezett, március végén bétateszt


A Starry Studios fejlesztőcsapata bemutatta az új játékmenet előzetesét a közelgő természetfeletti környezetben játszódó többjátékos alkotásukhoz, az Once Human-hez. A trailer különféle túlélő kalandokat mutat be csapatokkal egy olyan anomáliás világban, amelyben izgalmas lehetőségek is feltűnnek, beleértve az új Deviant játékmenetet. Emellett a csapat bejelentette az új béta tesztelést, amely jelentős frissítéseket tartalmaz mind a PC, mind az új mobil verzió számára, amely 2024. március 28-án kezdődik.

Az Once Human egy SCP ihlette többjátékos nyílt világú túlélőjáték, ahol a játékosok tűzfegyvereket és természetfeletti képességeket használhatnak a hatalmas Aberrant lényekkel szemben, amelyek fenyegetik az emberiség utolsó csapatát. A játékosoknak össze kell fogniuk, hogy egyesítsék a túlélőket, újjáépítsék a területet és felfedezzék ellenségeik rejtélyeit – vagy kockáztassák a pusztulást.

A játék jelenleg a STEAM kívánságlistájának második helyén áll, mint a legjobban várt többjátékos online túlélőjátékok között. Az utolsó béta teszt során jelentős figyelmet kapott, több mint 300 000 regisztrációval egy hét alatt, illetve eddig több, mint 330 000 Discord közösségi tagot szerzett magának az Once Human.

Új funkciók, új szörnyek és új terület a közelgő béta tesztben. A következő béta teszt során számos innovatív játékmeneti elem kerül bemutatásra. Ide tartoznak az előzetesben bemutatott új szörnyek, köztük egy fúrófejes lény, valamint erőteljes új főnökök.

Emellett a játékosok felfedezhetik a várva várt Eternaland-et, egy új személyre szabott területet, ahol szabadon építhetnek különböző épületeket, felfedezhetik a területeket és megoldhatnak rejtvényeket. 

Továbbá, a korábbi béta teszt során kapott játékosi visszajelzések alapján egy vadonatúj PVP szezon debütál ebben a közelgő, márciusi tesztben!

Újabb Régebbi