Mortal Kombat 1 - Peacemaker a Krossplayt is elhozza a rajongóknak

A Mortal Kombat 1 a kritikusok által elismert verekedős játéksorozat 12. része, amelyet a NetherRealm Studios fejlesztett. Jövő héten a DC Comics világából érkezik egy új harcos a játékba: John Cena Peacemaker karaktere. Peacemaker először a 2021-es The Suicide Squad filmben jelent meg először, majd pedig az HBO Max saját sorozatában. A videojátékban február 28-án csatlakozik a harcosok társaságához.

A Peacemaker játékmenetét bemutató előzetesben láthatjuk, hogy Cena saját maga adja a karakter hangját, és a mozgásokat a karakter élőszereplős verziójaiból vették át. A fatality is lenyűgöző: Peacemaker Quan-Chi-t kettéhasítja egy jetpack segítségével, majd a test többi részét szétrobbantja.

Peacemaker február 28-án érkezik a Mortal Kombat 1 játékosokhoz, akik rendelkeznek a Premium kiadással vagy a Kombat Packkel. Március 6-án pedig egyéni vásárlásra is elérhető lesz Cena karaktere.

A trailer más részében megtudjuk, hogy Janet Cage is csatlakozik a játékhoz, mint új Kameo harcos – ő egy alternatív változata a másik világból ismert Johnny Cage-nek. 

Emellett a crossplay - vagy ahogy a NetherRealm stílusosan hívja, Krossplay - február 28-án élesedik, így lehetővé téve a PS5, Xbox Series X/S és PC (Steam és az Epic Games Store révén) játékosoknak, hogy egymás ellen harcoljanak.

Újabb Régebbi