Bukás lett a Suicide Squad: Kill the Justice League

A Suicide Squad: Kill the Justice League című videojáték nem érte el a Warner Bros várakozásait.

Egy pénzügyi jelentés során a Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, Gunnar Wiedenfels, elmondta, hogy a Rocksteady legújabb videojátéka nem érte el a kiadó várakozásait.

Az ügyvezető nem osztotta meg a Suicide Squad: Kill the Justice League eladási számait ezen a jelentésen, de elismerte, hogy nehéz év áll előttük az éves összehasonlítások terén. Tavaly a Warner Bros. kiadta a Mortal Kombat 1-et és a Hogwarts Legacy-t, amely utóbbi az Egyesült Államokban a legkellendőbb játék lett 2023-ban.

Ez a hír a Warner Bros.-tól talán nem különösebben meglepő. A Suicide Squad: Kill the Justice League számára már a játék indítása előtt is viharos volt az út, több késés és számos kiszivárgás érte a játékot. Ráadásul PC-n a Steam játékosainak száma is nevetségesen alacsony volt, még a középszerű Marvel's Avengers-t is többen játszották.

A játék bejelentésekor a Suicide Squad: Kill the Justice League tulajdonosai számára korai hozzáférési időszakot tartottak, amely 2024. január 29-én kezdődött. Azok, akik extra összeget fizettek a játék korai hozzáféréséért,  nagyon sok hibával találkoztak a startkor - beleértve azt is, hogy a játékosok teljes történettel, endgame contenttel rendelkeztek az indulástól kezdve -, és a szerverek többször is leálltak.

A Rocksteady végül 2000 LuthorCoin játékbeli valutát ajándékozott a £100-os Suicide Squad: Kill the Justice League deluxe kiadás tulajdonosainak, hogy valamennyire kompenzálja a gyenge bemutatót és az elkövetett hibákat. Azóta egy játékfrissítés több problémát okozott, mint amennyit megoldott, több felhasználó szerint gyakorlatilag játszhatatlanná vált a játék.

Újabb Régebbi