Megjelent a Solium Infernum

A League of Geeks fejlesztői, akik a rendkívül sikeres független stratégiai játék, az Armello mögött állnak, hivatalosan kiadták a Solium Infernum-ot. 

Ez a videojáték egy politikai nagy stratégiai játék, amely a cselszövést, az intrikát és az árulást szó szerint a Pokolban helyezi el. A játék most elérhető PC Steamen, ideiglenes 15%-os kedvezménnyel, 33,99 dollárért  (kedvezmény nélküli ár: 39,99 dollár), így a Pokol kapui kinyílnak minden nagy stratégiai játék rajongója előtt.

A Solium Infernum-ban a játékosok az Ördög nyolc nagy Főgonoszának bőrébe bújhatnak. Céljuk, hogy megelőzzék és legyőzzék riválisaikat, és megszerezzék a Üres Pokoli Trónt miközben ravasz politikai és katonai stratégiai hadműveleteket dolgoznak ki. A játékosoknak számos taktika áll majd rendelkezésre: blöffölni, hátba támadni és árulást szítani is lehet benne.

A játék különböző többjátékos módokkal büszkélkedhet, amelyek mind a sietős játékosokat, mind a nyugodt és hosszabb stratégiai találkozókat keresőket is kiszolgálják. Az aszinkron többjátékos mérkőzések akár hat játékost is támogatnak, a fordulók néhány napig vagy hetekig tartanak, és mindössze néhány percet vesznek igénybe naponta. Az azonnali cselekvést kedvelő stratégiai rajongók számára pedig valós idejű többjátékos mód is elérhető

Újabb Régebbi