Fortnite: elstartolt a TMNT "Cowabunga" esemény


A Fortnite Teenage Mutant Ninja Turtles témájú Cowabunga esemény hivatalosan elindult, és most a játékosok számos új, teknőcökhöz kapcsolódó mitikus fegyverhez juthatnak, valamint egy csomó ingyenes jutalomhoz is. 
A négy új fegyver - Leonardo katanája, Donatello botja, Raphael sai-je és Michelangelo nunchakujai - mind kissé eltérő statisztikákkal rendelkeznek, de képességeik egyébként majdnem azonosak. A felhasználók nem csak támadásra használhatják őket, hanem dupla ugrásra is, így ezáltal kiterjeszthetik a repülő- és légitámadásokat is. A játékosok teknősökre emlékeztető "Driftboardokon" is körözhetnek a battle royale szigeten. Sokak számára az esemény központjában a Cowabunga küldetések állnak majd. 

A küldetések teljesítésével "Ooze"-t kapunk, és ha elég sokat gyűjtünk belőle, fokozatosan feloldjuk a jutalmakat. Van egy ingyenes és egy prémium jutalom pálya; az utóbbi egyébként 1000 V-Buckba kerül. Mindkét pályán 11 jutalom található, az ingyenes kiemelkedő elemei közé tartozik a Turtle Blimp Glider és a TMNT Pizza Back Bling. 

A prémium pálya csúcspontja azonban a Super Shredder Outfit - Zúzó (a normál Shredder Outfit automatikusan feloldódik, ha megvesszük a prémium pályát). Hogy tovább fokozzák a teknősök ünneplését, a Leonardo, Donatello, Raphael és Michelangelo skinek visszatértek az item shopba, ahogy az közkedvelt oknyomozó riporter, April O'Neil is elérhető lesz. Hozzájuk most csatlakozik a vadonatúj a boltban kapható ninjutsu mester, Splinter is. 

Mindegyik skin a Cowabunga event végéig elérhető lesz, és Lego stílusban is rendelkezésre állnak majd az extra jutalmak, így ha birtokoljuk a skineket, a Lego Fortnite-ban is játszhatunk bármelyikkel teknőccel. 

 A Cowabunga február 27-ig tart, a küldetések pedig fokozatosan fognak megjelenni ez idő alatt, és az esemény végéig három naponta újakat adnak hozzá.

Újabb Régebbi