Fortnite - a Disney és az Epic Games együttműködik, hogy létrehozzon egy szórakoztató univerzumot

A legújabb információk szerint a Walt Disney Company összefogott az Epic Games-szel, hogy új játékmódokat és egy "szórakoztató univerzumot" hozzon létre a még ikonikusabb és sikeresebb Fortnite-hoz. A Disney karakterek, történetek és élmények népszerűségét kívánva kiterjeszteni, ez lehetőség lehet a Fortnite számára, hogy még emlékezetes karaktereket vegyen fel a sorába.

Sok új funkció várható a Fortnite-hoz, hogy még inkább magával ragadó élményt teremtsen a rajongók számára. A bejelentésben szereplő példák között olyan helyek szerepelnek, ahol "nézhet, vásárolhat és kapcsolódhat majd a Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, Avatar és még sok minden más tartalomhoz, karakterhez és történethez is."

Bár ez nem részletezi pontosan, mire számíthatunk, de úgy tűnik, mintha tervek lennének egy teljesen Disney-orientált világ hozzáadására a játékhoz, esetleg hasonlóan a Disney Dreamlight Valley-hez, vagy a Fortnite Lego World-hoz. A meglehetősen híres és hatalmas cég a vadonatúj univerzum terveiről szólva Tim Sweeney, az Epic Games vezérigazgatója és alapítója kijelentette: "Egy teljesen új fejezeten dolgozunk, hogy egy állandó, nyitott és kedvelhetőbb ökoszisztémát hozzunk létre, amely összehozza a Disney és a Fortnite közösségeket."

Ez az új univerzum, ahogy maga a Fortnite is, az Unreal Engine által lesz hajtva, és szándékában áll a játékosoknak lehetőséget biztosítani a Disney tartalmakhoz való kapcsolódásra és megosztására. Ezen felül a játékosok továbbra is lehetőséget kapnának a creator mód segítségével saját egyedi élmények és történetek létrehozására.

A közös munkából várható eredményekre vonatkozó teljes nyilatkozatot a Walt Disney Studio webhelyén tették közzé, de nem osztottak meg megjelenési időpontokat. Úgy tűnik, hogy a projekt még rendkívül korai stádiumban van, így lehet, hogy még sokáig nem láthatunk további Disney tartalmat a Fortnite-ban. 

Újabb Régebbi