Marvel's Spider-Man 2 - megkapja a sokak által kért NG+ játékmódot

A Marvel's Spider-Man 2 új játékmódja, az "Új Játék Plusz", a következő hónapban érkezik, más "sokat kértek" funkciókkal egyetemben, mondta az Insomniac Games fejlesztő a közösségi platformján.

A harmadik személyű akció-kalandjáték, - amely az egyik legjobb szuperhős játéknak számít a jelenlegi nagygépes videojátékos piacon - új frissítést kap március 7-én, az Insomniac hivatalos Twitter fiókjából származó bejegyzés szerint.

A frissítés "sokat kértek funkciókat, mint például az Új Játék Plusz, új ruhákat (skineket) és még sok minden mást is" tartalmazza - olvasható a posztban. Az Insomniac továbbá ígéri egy "teljes funkciólista közelebb a kiadáshoz."

Még 2023 decemberében az Insomniac ígéretet tett arra, hogy a következő játékfrissítés "2024 elején" érkezik és új játékmódot, az Új Játék Pluszt, valamint egy rakás új funkciót tartalmaz majd. Ezek közé tartozna a napszak változtatásának lehetősége, a szimbióta ruha csápjainak színeinek cseréje, és egy mód arra, hogy újra játszhassuk a küldetéseket.

Bár még nem tudjuk, hogy mindegyik újítás része lesz-e a tervezett március 7-i frissítésnek, tájékoztatni fogunk, amint megjelenik egy konkrét funkciólista.

A Sony a Marvel's Spider-Man 2-ből több, mint 2,5 millió példányt tudott eladni 24 órán belül, ezzel is megdöntve a leggyorsabban fogyó PlayStation Studios játék rekordját. Ezt a rekordot egyébként a szintén akció-kalandjáték műfajú, a God of War: Ragnarök tartotta, de most második lett a Spider-Man 2 debütálásával.

Újabb Régebbi