Elden Ring: Maradt még felfedezni való benne

Az Elden Ring hatalmas világsiker volt, és a rajongók még mindig játszanak vele. Most, hogy néhány éve elérhető, több rajongó talán azt kérdezi, van mit még felfedezni benne. Hidetaka Miyazaki szerint azonban még mindig vannak olyan titkok, amelyeket nem sokan találtak meg.

A souls-like 2022 elején jelent meg, de mostanság újra előkerültek a rajongók. Ennek oka az előttünk álló Shadow of the Erdtree kiegészítő megjelenése, amelyről nemrégiben bemutattak egy új játékmenet-videót. Bár ez új területeket, főnököket és valószínűleg rengeteg új tárgyat hoz majd, mégis van ok visszatérni és újra élvezni az alapjátékot.

Az interjú szerint már nem sok van hátra, és mindig jó érzés, amikor titkok kerülnek napvilágra. Hidetaka úgy érzi, hogy a felhasználókra egyre inkább lehet számítani, ahogy továbbra is videojátékokat fejleszt. Ugyanakkor még mindig vannak olyan dolgok, amelyeket nem fedeztek fel, és reméli, hogy ezeket még megtalálják.

Nem tudjuk pontosan, hány titok maradt, de úgy tűnik, hogy a játékosoknak továbbra is felfedezniük kell a világot. Ez nem lesz könnyű feladat, mivel több területet kell bejárni, és még az időjárás is szerepet játszhat a változásokban. Tehát ez majdnem olyan, mintha tűt keresnénk a szénakazalban.

Mindenesetre a közelgő DLC megjelenési trailer késztette a játékosokat arra, hogy újra kimenjenek és mindent megkeressenek. Reméljük, hogy az utolsó néhány titkot még megtalálják, mielőtt az idei év egyik legjobban várt kiegészítője megjelenne. 

Újabb Régebbi