Deimos lesz a Rainbow Six Siege legújabb játszható operátora

A Rainbow Six Siege új szezonja elérkezett, és elhozza nektek Deimost, az első olyan operátort, aki valójában egy antagonista gonosztevő. 

Deimos halálos pontossággal üldözi az ellenségeit: A két sebesség csíkkal és két élettel rendelkező támadó operátornak lesz egy DeathMARK Tracker nevezetű kütyüje. Ez a kis drón egy már letapogatott ellenséges célponthoz csatlakozik. A célpont élő helyzetéről szóló információkat kizárólag Deimosnak küldi, de a kiválasztott ellenség is láthatja a pozícióját.

A Deimos felszerelése elsődleges fegyverként egy AK-74M vagy egy M5904A1, illetve másodlagos fegyverként pedig az új .44-es Vendetta revolver lehet.

A pajzzsal rendelkező operátorok mostantól képesek áttörni a barikádokat, és a pajzsok mögül újra tölteni vagy gránátokat dobni. A tárgyak és skinek menüjét javították, Azami pedig kapott néhány balance-egyensúlyi változtatást.

Az Y9S1 csomagban új rangsorolt általi korlátozások is helyt kapott. Az új és visszatérő játékosoknak, akik nem játszottak legalább egy szezonon keresztül, először fel kell oldaniuk a rangsorolt játékokat néhány normál meccs lejátszásával.

A teljes kilencedik évadra a Ubisoft szeretné bevezetni az új hírnévrendszert, új pályákat és egy görög operátort. Az AI módok jelentős javítását is tervezik, valamint új funkciókat a csalók és a toxikus játékosok elleni küzdelemhez, fegyverek kiegyensúlyozását és apró fejlesztéseket, amelyek egyszerűen csak simábbá, tisztábbá és még játszhatóbbá teszik a Rainbow Six Siege-et.

Újabb Régebbi