Banishers: Ghosts of New Eden - a kritikusok elismerését ünnepli ez az előzetes

A Banishers: Ghosts of New Eden egy izgalmas akció-szerepjáték, amelyet az ismert DON’T NOD stúdió készített, híres címeik közé tartozik a Life is Strange és a Vampyr. A játékban a Banishers-ek szerepébe bújhatunk bele, bele szólhatunk a New Eden közösségeinek életébe, miközben megvizsgáljuk a gonosz forrását megoldjuk a hátborzongató rejtélyeket. Mindeközben fel fedezhetjük a változatos tájakat.

A játékosok egy atmoszférikus és gazdag történetvilágba merülhetnek el, ahol a Banishers: Ghosts of New Eden lenyűgöző és jól megírt története, dinamikus harcrendszere és kiváló karakterteljesítménye kiemelkedő. A játékban a Red és Antea nevű Banisherek bőrébe bújva olyan szellemeket vadászhatunk le, akik a holtak és élők között mozognak és rosszalkodnak. Döntéseink határozzák meg New Eden lakóinak sorsát, legyenek azok élők vagy holtak, ráadásul a morális helyzetek meghatározzák majd az utazásunk végét is. Vajon a szeretet vagy az áldozat útját választjuk? A játék során a következő lehetőségek közül választhatunk:

  1. BLAME: Az élőket hibáztathatjuk és feláldozhatjuk őket tetteikért.
  2. BANISH: A holt lelkeket elítélhetjük örök szenvedésre.
  3. ASCEND: A lelkeket felszabadíthatjuk az örök bánattól és megadhatjuk nekik a nyugalmat. Békés távozással.

A játékot mi is teszteltük, és majdnem maximális pontot adtunk rá. A teszterünk kiemelte a történet tökéletességét és a mellék tevékenységek magas minőségi rátáját is. Teszt

Ez a történeti akció-RPG egy érzelmileg megható utazásra invitál minket az élet, a halál, a szerelem és az áldozatok között. A Focus Entertainment és a DON’T NOD örömmel fogadja a pozitív visszajelzéseket, és izgatottan várja, hogy a játékosok egymással megosszák élményeiket a jövőben.

Íme a trailer:


Újabb Régebbi