Ez itt Nightingale

Az Inflexion Games nagy izgalommal készül a Nightingale február 20-i premierjére, és ez alkalomból egy új áttekintő előzetest készített. Az “Ez itt a Nightingale” című videó bemutatja, mire számíthatnak a játékosok a PVE túlélő-kézműves játékban, amely hamarosan elérhető lesz PC-n a Steam és az Epic Games Store platformokon.

A friss előzetes bemutatja a karakter testre szabását, az építést és a kézműves-crafting részt, a fegyvereket és a harcot, valamint a felfedezést a Realm Cards-ok segítségével. A játékosok találkozhatnak Apex lényekkel, felfedezhetik a Dungeons-öket, és részt vehetnek a multiplayer funkciókban. Ezek közé tartozik a Watch, egy társadalmi központ, ahol a Realmwalkers találkozhatnak, tervezhetnek kalandokat, felvehetnek küldetéseket, vagy együtt mélyedhetnek el a kihívást jelentő dungeons-ökben.



Az Inflexion Games megerősítette, hogy a Twitch Drops kampány február 20. és 27. között lesz elérhető. A nézők egy exkluzív, egyedi és viktoriánus stílusú teckel kutya kíséretében fedezhetik fel a Fae Realms titokzatos világát, ha bármely résztvevő Twitch csatornát nézik.

Nightingale egy PVE túlélő-kézműves játék, amely kihívást jelent a játékosoknak, hogy felfedezzék és túléljék a rejtélyes Faewilds-et. A viktoriánus "gázlámpás", azaz steampunk fantasy világban játszódó játékot egyedül vagy akár 5 baráttal is játszhatják. A játékosok a Realm Cards készítésével, az ingatlanok építésével és testre szabásával, valamint a harcban való részvétellel navigálhatnak a Realms-ok között, és új célpontokat nyithatnak meg.

Nightingale 2024. február 20-án jelenik meg, és mind a Steam, mind az Epic Games Store platformokon elérhető lesz.


Újabb Régebbi