Banishers: Ghosts of Eden - Launch trailer

Ma megérdemelten ünnepelhetjük a Focus Entertainment és a DON'T NOD készítői által kiadott Banishers: Ghosts of New Eden című narratív-központú akció-RPG megjelenését. Ebben az élményben két tapasztalt szellemvadász bőrébe bújva olyan nehéz döntéseket kell meghoznunk, melyek súlyos következményekkel járnak mind az élők, mind a holtak számára.

A Banishers: Ghosts of New Eden egy vadonatúj franchise a híres DON'T NOD stúdiótól, mely olyan elismert játékokat készített, mint a Life is Strange és a Vampyr. Elmerülhetünk New Eden 1695-ös világában, ahol a telepeseket egy rettenetes átok sújtja. A célunk, hogy felkutassuk a gonosz forrását, és megoldjuk a hátborzongató rejtélyeket, miközben barangolhatunk, illetve felfedezhetünk változatos tájakat.

Antea és Red, a képzett szellemvadászok, akik megvédik az embereket a kísértetektől. Ám amikor tragédia történik, és Antea maga is szellemmé válik, vajon tiszteletben tartjátok-e a Banisher esküt, vagy feláldozzátok az élőket, hogy kétségbeesetten próbáljátok visszahozni a szerelmeteket?

Újabb Régebbi