Palworld - túl a 3 milliós eladáson

Több mint hárommillió példányszámban kelt el a Pocketpair által készített Palworld című videojáték, amit az interneten általában úgy jellemeznek/becéznek, mint "Pokemon fegyverekkel". Ami még királyabb, hogy már többm, mint egymillióan játszanak vele egyszerre, és ez csak a Steam források alapján mérték le. A xbox game pass adatokról egyelőre nem tudunk semmit, de feltehetően ott is eléri legalább az egymilliós játékoshatárt. Ez csak azt mutatja, hogy a játék milyen gyorsan népszerűvé és sikeressé vált.

A Palworld január 19-én került a Steam Early Accessre. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy mindössze két nap alatt több, mint hárommillió darabot sikerült eladni belőle. Ez óriási hír és egyéni rekord is egyben.

Ami szintén érdekes, hogy a Palworld az első olyan játék, amely a legtöbb egyidejű játékost tudhatja magáénak a Steam fizetős játékok történetében.

Mi is ez a Palworld? Hát, nagyvonalakban, gondoljatok a Palworldre úgy, mint ha a Valheim és a Minecraft keveréke lenne, de Pokemonokkal, amely kizárólag multiplayer játék. Vagyis, nincs sztori kampánya. A játék az elején fogja a kezünket, elmondja mit hogyan csináljunk meg elsőre, mint egy Conan Exiles Journey-be.

Az Early Access build több, mint 100 szörnyeteggel, egy hatalmas nyitott világgal, több mint 350 tárggyal és több, mint 70 féle épülettípussal is rendelkezik.

Újabb Régebbi