Palworld - 4 nap alatt 6 millió eladott példányszám

A Palworld-ot - a múlt heti PC-s és Xbox-os korai hozzáférésű megjelenése óta - rohamos ütemben veszik, és a fejlesztő Pocketpair minden egyes eladási mérföldkőről frissítéseket közöl. A nyílt világú túlélőjátékból 8 óra alatt egymillió darabot adott el, és még aznap elérte a 2 milliót, három nap alatt elérte a 3 milliót, majd a 4 milliót, tegnap pedig az 5 milliós álomhatárt lépte túl..

Most pedig, mára a Pocketpair bejelentette, hogy a Palworld átlépte a 6 milliós eladott példányszámot, mindössze négy nappal a megjelenése után. Ezen kívül a játék egyidejűleg 1,7 millió játékossal elérte az egyidejű felhasználói csúcsot minden platformon. Egyedül a Steamen nemrég lépte át az 1,6 millió egyidejű felhasználószámot, amivel a Steam történetének harmadik legtöbb egyidejűleg játszott videojátéka lett.

A Pocketpair azt is megerősítette, hogy éberen figyel arra, hogy "néhány felhasználó problémákat és hibákat tapasztal",  és ezeket a problémákat "a legmagasabb prioritással kezelik".

A Palworld korai hozzáférésben elérhető Xbox Series X/S, Xbox One és PC platformokon, valamint a Game Passon keresztül is játszható.

Újabb Régebbi