Már javában zajlik a Cyberpunk 2077 folytatásának fejlesztése

A CD Projekt narratív igazgatója X-en kijelentette, hogy a Cyberpunk 2077 "csak egy bemelegítés", miközben a folytatás munkálatai megkezdődtek.

A CD Projekt Red fejlesztői mostantól befejezettnek tekintik a Cyberpunk 2077-et, így a stúdió amerikai részlege a nemrégiben átvett bostoni irodából szervezik a készülő folytatás munkálatait. Igor Sarzyński, a Cyberpunk narratív igazgatója egy tweetben közölte, hogy a csapat készen áll arra, hogy "hivatalosan is elindítsa az Orion [a Cyberpunk folytatásának a címe] kódnévvel címkézett utazásunkat", miután a Cyberpunk 2077 és a nagyon sikeres Phantom Liberty expanzió, valamint annak hivatalos ingyenes 2.0 frissítése meglehetősen kiváló sikereket ért el.

Mi optimisták maradunk és reméljük, hogy a CDPR levonta a megfelelő tanulságokat a Cyberpunk 2077 első megjelenését illetően, akár bemelegítés, akár nem. A Cyberpunk 2077 egy nagyon jó játék volt a maga stílusában és cyberpunk műfajában, ezért mi nagyon várjuk, hogy mi lesz az Orion sorsa, bármi is lesz belőle, és nem tudunk szó nélkül elmenni afelől, hogy a fejlesztők az új év elején már rendesen belevágtak a munkába.

Természetesen az idő előrehaladtával többet fogunk megtudni a különböző Cyberpunk és Witcher részekkel kapcsolatos dolgokról. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket, lehetőleg valamilyen médiaanyag megtoldásával kiegészítve az információkat.

Forrás, via: PC gamer

Újabb Régebbi