Spider-man 2 tévés reklám érkezett

Miután a múlt héten először az X-en keringett (majd eltávolították), most már hivatalosan is elérhető a Marvel Pókember 2. tévés rekláma, amelyben Peter Parker és Miles Morales harcolnak Venommal Manhattan utcáin, ámbár nem biztosak abban, hogy meg tudják védeni szeretteiket, de mégis elkötelezik magukat a harc mellett. 

A Marvel's Spider-Man: Miles Morales után kilenc hónappal játszódó folytatásban Parker újra találkozik Harry Osborne-nal. A dolgok végül fordulatot vesznek, amikor a szimbióta megfertőzi Petert, hatalmas képességekkel ruházza fel, de az elméjét eltorzítja. Ha ez még nem lenne elég, Kraven és bandája New York Citybe érkezik, hogy levadásszák Dr. Curt Connors-t, alias Lizardot.

A Marvel's Spider-Man 2 az első résznél nagyjából kétszer nagyobb térképen kívül vadonatúj tevékenységeket és küldetéseket is kínál majd, és lehetőség lesz arra is, hogy Peter és Miles között váltogassunk. 

A nagysikerű Playstation-franchise folytatása október 20-án jelenik meg PS5-re, de október 12-én néhány exkluzív öltözék leleplezése is várható lesz

Újabb Régebbi