Total War: PHARAOH - Átfogó trailert kapott a hettita frakció

A legújabb Total War: PHARAOH részletes bemutató videója a hettita frakció játékmenetébe és történetébe enged betekintést.

A Creative Assembly egy új, és meglehetősen részletes előzetest adott ki a hamarosan megjelenő Total War: PHARAOH című stratégiai játékból. A fejlesztő stúdió ezúttal úgy döntött, hogy a hettita frakcióra fókuszál, és bepillantást enged néhány játékmenetbe, valamint ízelítőt ad a frakció valós történelméből. 

A hettita frakciónak két játszható vezetője lesz: Suppiluliuma és Kurunta. Suppiluliuma a Védelmező,  és Kurunta Usurper néven volt ismert. Ezek a címek a játékmenetre is lefordíthatók: Suppiluliuma inkább a védelemre összpontosít, beleértve a nehéz és közepes páncélos egységek légióit. Kurunta ehelyett talán inkább a szabotázsra és az átverés fortélyaira összpontosít a játékmenetben.

A hettitákat az különbözteti meg az egyiptomi és a kánaáni néptől, hogy hajlamosak sokkal nehezebb egységeket bevetni a csatában. A hettita seregek olyan tulajdonságokkal is rendelkeznek, amelyek alkalmassá teszik őket a heves esőkben, zivatarokban és az anatóliai ködökben való harcra.

A Total War Pharaoh stratégiai játékmenetére jellemző lesz a véletlenszerűen felbukkanó időjárási, és "apokalipszis" elemek, amelyek majd nagyban befolyásolhatják majd a csaták kimenetelét.

A Total War: PHARAOH a tervek szerint október 11-én jelenik meg PC-re. Érdekes módon a játék Epic Games Store-on való megjelenése 2024-re tolódott. Annak idején a Troy spin-off rész éppen fordítva jelent meg, előbb Epicen, majd évekkel később Steamen. 

Újabb Régebbi