Call of Duty: Modern Warfare 3 - többjátékos előzetessel próbálnak ráhangolni minket a bétára

A Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenéséig még közel egy hónap van hátra, de a Sledgehammer Games és az Infinity Ward kiadott egy trailert, amely a játék többjátékos módját mutatja be. És ez igazán jól jött azok számára, akik a hétvégén szeretnék kipróbálni a bétát.

A trailerben rengeteg gameplayt láthatunk a megújuló többjátékos módból, többek között bepillantást nyerhetünk az eredeti Modern Warfare 2 - igen, a 2009-ben megjelent - "16 ikonikus pályájába", amelyeket több mint egy évtizeddel később modernizáltak az új közönség számára is. Ezek a pályák a következők: Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass és Wasteland.

A Modern Warfare III hivatalos bejelentése szerint ezek a pályák mind elérhetőek lesznek a megjelenéskor, bár az nem világos, hogy ez azt jelenti-e, hogy majd a hétvégi bétában is elérhetőek lesznek.

Bár a többjátékos béta pénteken indul, de ez csak a PlayStation 4 vagy PlayStation 5 játékosok számára lesz elérhető, akik már előrendelték a játékot. 

A nyílt béta október 8-án kezdődik, és megerősítették, hogy más platformokra is érkezik, de a megjelenés időpontjáról egyelőre nincs hír. A Call of Duty: Modern Warfare III 2023. november 10-én érkezik PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series-re és PC-re.

A Call of Duty: NEXT eseményt, valamint a Call of Duty Endowment Bowl IV-et is október 5-én, csütörtökön, 1:00 EST kezdettel rendezik meg. Az érdeklődők a hivatalos Call of Duty Twitch- vagy YouTube-csatornán keresztül tudnak ráhangolódni az eseményre.

Újabb Régebbi