Call of Duty Warzone következő Battle Royale térképe Urzikstan lesz

A Raven Software és a Activision leleplezte a Call of Duty: Warzone következő nagy térképét az ingyenes battle royale játékmódhoz. Az Urzikstan névre keresztelt térkép 11 látványosságot, illetve nevezetességet tartalmaz, valamint számos kisebb zónát is. A fejlesztő stúdió úgy jellemezte a térképet: "a Közel-Kelet találkozik Kelet-Európával" a dizájn és az esztétika tekintetében.

Ami a történetet illeti, Urzikstan nemrég szabadult ki Roman Barkov diktátor ellenőrzése alól, köszönhetően a CIA, az SAS és a Farah Karim által vezetett Urzikstan Liberation Force közös akciójának.

Az új térkép érdekességei közé tartozik a Levin Resort, Popov Power, Orlov katonai bázis, Seaport District, Urzikstan Cargo, Old Town, Low Town, Hadiqa Farms, Zaravan City, Zaravan Suburbs és Shahin Manor helyszínek.

Az új Urzikstan térképpel kapcsolatos további részletek a tervek szerint akkor derülnek ki, amikor közelebb kerülünk a Call of Duty: Warzone következő, decemberi nagy megjelenéséhez. Amint megjelenik, Urzikstan önmagában is elérhető lesz a Plunder módban, a Battle Royale módban pedig csatlakozik Vondelhez. Vondel pedig az Ashika-szigethez fog csatlakozni a Resurgence módhoz. 

Újabb Régebbi