Új játékmód és sztori DLC-k érkeznek a Dead Island 2-höz

A Dead Island 2 nehezen tudott megjelenni, ám az évtizedes fejlesztés során bekövetkezett számtalan csúszás után végre 2023 áprilisában megkapta a végső megjelenését, de mivel a megjelenés óta kevés a frissítés, vajon min dolgozik pontosan a Dambuster Studios a Dead Island 2-vel? 

Hivatalosan azt tudjuk, hogy két vadonatúj sztori DLC van készülőben - a Haus és a SOLA Festival. Ezek a két történeti kiegészítések egy éven belül fognak megjelenni, a Haus 2023 negyedik negyedévére, a SOLA Festival pedig 2024 második negyedévére van kitűzve.

Az Insider Gaming egy új élményről is értesült, ami szintén a Dead Island 2-höz érkezik, és ez nem más, mint a Neighborhood Watch játékmód. Igaz, jelenleg nem tudjuk, hogy a Neighborhood Watch része-e a Haus bővítménynek vagy sem, de a lényeg, hogy két teljesen különálló játékélményről lesz szó.

A Neighborhood Watch egy új játékmód, üde élménnyel, ami a Dead Island 2-höz fog érkezni, a három játékos feladata lesz, hogy felkészüljön egy közelgő zombihordára, ami megtámadja a menedékházát.

A mód alapfeltevése egyszerű, öt napon keresztül kell felkészülni a védelemre csapdák felállításával, fegyverek keresésével és megszerzésével, készletek felkutatásával, és még sok egyéb mással. Ahhoz, hogy ezeket a tárgyakat megszerezzék, a játékosok minden nap egy sor különböző célt kapnak, amelyek közül választhatnak, és amelyek nehézsége 1-től 5 csillagig terjed.

Annak ellenére, hogy a célok nehézségi szintje változó, a nehézségi szintjük az öt nap alatt fokozatosan emelkedik, függetlenül attól, hogy mi történik (a történetírás szerint a zombik feltehetően közelednek). Tehát a játékosok az első napon választhatnak 1-2 csillagos célt, de a harmadik napon már 3-4 csillagos célokat kell teljesíteniük. Ha agresszívabb játékmenetet szeretnél, akkor a játékosok, ha akarják, rögtön az 5 csillagos küldetéseket is választhatják.

A forrásaink elárulták azt is, hogy a játékmód nagyon nehéz lesz, ezért érdemesebb a megfelelő csapattársakkal neki vágni a Neighborhood Watch-nak!

Újabb Régebbi