Mortal Kombat 1 - Van Damme előzetes érkezett

A Warner Bros és a Netherrealm kiadott egy új Mortal Kombat 1 trailert, és ez már tényleg hivatalos: Jean-Claude Van Damme, a brüsszeli izomagyú maga is megjelenik a játékban Johnny Cage skin formájában. 

Johnny Cage eredeti Mortal Kombat-változatának alapjául Van Damme szolgált, így helyénvaló, és megtisztelés, hogy végre ő is megjelenik a sorozatban ennyi év után.

Ahogy az várható volt, a Van Damme Cage-ként való megjelenését bemutató trailer elég bombasztikus; azt mutatja, ahogyan különböző Mortal Kombat 1 harcosok JC/JCVD ellen küzdenek.

Valójában azt is láthatjuk, hogy Cage szembeszáll Van Damme-mal (valójában saját magával), amint használja a Fatality-jét, és ahogy a többi szereplő Fatality-je is, ez is elég brutális.

Természetesen maga Van Damme adja a hangját is a Cage skinhez, így a teljes autentikus Véres játék-élményt kaphatjuk vissza, ha beszerzed a skin-t.

Csak egy bökkenő van: a Jean-Claude Van Damme Johnny Cage skin a Mortal Kombat 1 Premium Edition mögé van bezárkózva, és egyelőre úgy néz ki, hogy a prémium tagok fogják csak megkapni ezt a skint. Külön sem lehet majd megvásárolni, legalábbis a megjelenéskor biztosan nem.

Bár a játékban számos kombatant-kedvenc lehet, mint Liu Kang, Kung Lao, vagy éppen Johnny Cage is szerepelni fog, a sorozat mestere, Ed Boon szerint "teljesen más szerepeket" kapnak majd, mint azt már megszokhattuk.

A Mortal Kombat 1 a tervek szerint szeptember 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X|S-re és Nintendo Switch-re, ha a Premium vagy Kollector Editiont válasszátok. A normál kiadás öt nappal később, szeptember 19-én jelenik meg.

Újabb Régebbi