Todd Howard szerint a Starfield befejezése kicsit ellentmondásos lehet

A Starfield játék igazgatója, Todd Howard elmondta, hogy egyes játékosok "ellentmondásosnak" találhatják a befejezést.

Howard elárulta, hogy szerinte egyes játékosok másképp reagálhatnak majd a játék befejezésére, mondván, hogy az nem ad választ minden olyan kérdésre, ami felmerülhet bennük.

"Úgy gondolom, hogy a játék befejezése egy kicsit ellentmondásos lehet" - mondta Howard - "Sok kérdést teszünk fel. Nem adunk sok választ. Mert azt hiszem, azt szeretnénk, ha a válaszok nagy része a játékosokban lenne."

Howard természetesen nem ment spoileres területre, így a játékosoknak be kell fejezniük a kampányt, hogy megértsék a Todd nézőpontját. A nyilatkozatából azonban arra lehet következtetni, hogy a Starfield fináléja kétértelmű vagy akár többértelmű is lehet, vagy pedig teljesen a játékosok értelmezésére bízzák.

Amíg a játékosok ragaszkodnak a fő kampányhoz, amely nagyjából 18 óra alatt befejezhetik, de ha azok közé a játékosok közé tartozol, akik úgy tűnik, letérnek a lineáris útról, akkor a befejezőknek 48 óra és 192 óra játék időre lehet szükségük.

A Starfield jelenleg Xbox Series X|S-re és PC-re, valamint Xbox Game Passon érhető el. A játék megjelenése előtt egy speedrunner játékosnak sikerült három órán belül lefutnia a fő kampányt, még a korai hozzáférés alatt. 

A Bethesda ügyvezető igazgatója, Ashley Cheng és Howard nemrég a játék hatalmas galaxisáról beszéltek, és elmondták, hogy a játékosok ne várják el, hogy minden bolygó olyan legyen, mint "Disney Land".

Újabb Régebbi