Lehetséges, hogy a következő Mass Effect játék mellőzni fogja az open world modult

A következő Mass Effect-játék eltávolodhat a nyílt világú felfedezésektől, és helyette a megszokotott Mass Effect trilógia játékmenetét fogja felvenni, és nem nagyon lesznek benne hatalmas területek, mint az Andormédában.

Ezt állítja a Windows Central munkatársa, Jez Corden, aki a The Xbox Two Podcast című podcastjának legutóbbi kiadásában elmondta, hogy a BioWare szeretne eltávolodni a Mass Effect Andromeda nyílt világú tervétől, és opcionális lenne visszatérni a franchise jellegzetes "klasszikus formátumához".

A régi veterán rajongók semmit sem szeretnének jobban, mint hogy a Bioware csapat visszatérjen a gyökerekhez... és ez "iparági pletykák" szerint így is van.  

"Azt hallottam, hogy a Mass Effect dobja a nyílt világot" - mondta Corden - "és visszatér a klasszikus formátumához. Nem tudom, hogy ez 100 százalékig pontos-e, de ez egy iparági pletyka". 

Hogy mi is ez a "klasszikus formátum"? Nos, míg a játékosok a saját tempójukban követhették a történetet és a mellékküldetéseket, a trilógia világai a szabadság és az önállóság érzését adták a játékosnak, de lényegében egy lineáris útvonalon tartották őket. Az Andromeda némileg eltért ettől, és van egy olyan véleményük, emiatt nem sikerült túl jóra a negyedik rész.

Újabb Régebbi