A Starfield máris megdöntötte a Skyrim egyidejű játékosszám csúcsát a Steamen

A Starfield még egy teljes hetet sem töltött el a Steam store oldalán(nos, ha a prémium kiadás korai hozzáférésű indítását figyelmen kívül hagyjuk), és máris sikerült megdöntenie a Skyrim minden idők legnagyobb játékos-csúcsát a Steamen.

Valószínűleg abszolút senkit sem fog meglepni, de a Starfield a hét közepi megjelenése óta monumentális sikert aratott mind az Xbox, mind a Bethesda Game Studios számára. A kritikák nem maradtak el, de összességében a játékosok és a kritikusok is elégedettek vele, amit az is bizonyít, hogy a játék a Steamen "Mostly Positive" minősítést kapott.

A Starfield a játékosok számát tekintve is nagy sikert aratott. Az Xbox a hét elején megerősítette, hogy ez volt a Bethesda Game Studios eddigi legnagyobb dobása, hiszen, több mint hatmillió játékossal büszkélkedhetett, minden platformra számolva a statisztikát. A Starfield egyhamar nem fog lassítani, hiszen a Steamen elért egyidejű játékoscsúcsával már most sikerült megelőznie a Bethesda egyik legnépszerűbb játékát. A Skyrimet.

A mai napon a SteamDB Twitter fiókja megosztotta, hogy a Starfieldnek sikerült elérnie a 325 000 egyidejű játékosszámot a Steamen, ami megdöntötte a Skyrim korábbi rekordját, amely 287 411 játékos csúcsot ért el a megjelenése körül. A Starfield egyidejű játékosainak száma csak nőtt, mióta a SteamDB megosztotta ezt a teljesítményt, és a cikk írásakor elérte a 330 723 egyidejű játékost.

Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi csúcson a Starfieldnek körülbelül 43 312-gyel több egyidejű játékost sikerült összegyűjtenie, mint a Skyrimnek anno, ami hatalmas teljesítmény, figyelembe véve, hogy az ötödik Elder Scrolls játék milyen hatalmas volt és még mindig az. 

Összehasonlításképpen: a Bethesda Game Studios legutóbbi játéka, a Fallout 76 a megjelenésekor mind összesen 32 982 játékos volt a csúcson, ami nyilvánvalóan óriási különbség a két cím mellett.

A Starfield egyidejű játékosainak számát tekintve talán sikerült megelőznie a Skyrimet, de van még egy Bethesda-játék, amit még nem előzött meg. Még. Ez pedig a Fallout 4. A SteamDB adatai szerint a Fallout 4 egyidejű játékos-csúcsa 472 962 volt, ami körülbelül 142 239-rel több játékos, mint a Starfield jelenlegi csúcsa.

Újabb Régebbi