Enshrouded - Steam Next Festen játszható lesz

A Keen Games bejelentette, hogy a túlélő akciójátékuk, az Enshrouded részt vesz a Steam Next Festen, amely 2023. október 9-16. között zajlik, és a játék első néhány órájának demóját lehet megismerni. Az új gameplay trailerben bepillantást nyerhetünk a demó kínálatába. Ez a Steam Next Fest demó az első alkalom, hogy a játék nagy érdeklődéssel várt Early Access megjelenés előtt a nagyközönség számára is játszható lesz.  

A demó több órányi tartalmat kínál majd a játékmenet széles skálájával, amelyet a játékosok a személyes kalandozási stílusukhoz igazíthatnak: építkezés, harc, barátkozás az első legendás kézművessel, a kováccsal, felfedezés, terraformálás, rombolás, szintlépés és még sok más lehetőség. Az előre meghatározott demón belül a lelkes játékosok építkezhetnek, harcolhatnak és craftolhatnak, akár kooperatív, akár szóló játékban. 

Az Enshrouded a tervek szerint 2023 negyedik negyedévében jelenik meg Steam Early Access formában. A játékosok kipróbálhatják az Enshrouded demóját a Steam Next Fest alatt október 9. és 16. között a Steamen.

Az alábbi videó ugyan rövid, ám meglehetősen részteles, és lényegretörő lett.

Újabb Régebbi