Skull and Bones béta közeleg

A Ubisoft nyílt világú kalózjátékának, a Skull and Bonesnak a hivatalos zárt bétája még ebben a hónapban megrendezésre kerül. Miután a hivatalos bejelentés óta többször is késett, a Skull and Bones béta során a lelkes játékosok betekintést nyerhetnek abba, hogy a Ubisoft mit tud felmutatni.

Az eredetileg a 2017-es E3-on bemutatott Skull and Bones egy hihetetlen nyílt világú élményt ígért, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kiéljék legnagyobb kalózfantáziáikat a nyílt tengereken. Mivel a Sea of Thieves már eddig is sikeres volt a nyílt világú kalózkoncepcióban, a Skull and Bonesnak sokak számára, akik már nagyon várták a játék megjelenését, nem lesz még minden remény veszve a Ubisoft címével kapcsolatban. A játék béta terveinek bejelentése után a vártnál hamarabb érkezik a Skull and Bones első bétájának hivatalos dátuma.

A Skull and Bones zárt PC-s bétája még ebben a hónapban kiadásra kerül. A béta augusztus 25-én kezdődik és augusztus 28-án ér majd véget, így azok, akik előre regisztrálnak, kapnak egy kis időt, hogy megnézzék, miről szól a játék. A regisztrált játékosok augusztus 22-től előre is letölthetik a bétát, hogy felkészüljenek a béta indulására.

A zárt béta epikus nyílt tengeri kalandokat ígér, tele harccal és zsákmánnyal. Bár a Skull and Bones bétája csak PC-n lesz elérhető, érdekes lesz végre visszajelzéseket kapni azoktól, akiknek lehetőségük lesz megtapasztalni a régóta várt játékot. A zárt béta másik izgalmas funkciója, hogy a játékosok a barátaikkal kooperatívan is játszhatnak majd, ami biztosan a legjobb módja lesz a játék megtapasztalásának.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Skull and Bones nem jelenik meg 2023-ban, de a zárt bétába végre hivatalosan is betekintést nyerhetünk a Ubisoft által felépített kalózos világba. Bár a Sea of Thieves-nek kemény konkurenciája lehet, még mindig megvan rá az esély, hogy a Skull and Bones bizonyos szempontból teljesen más élményt nyújtson, és ezt a zárt bétára regisztrálók maguk dönthetik majd el. Az, hogy a Skull and Bones ennyi késedelmet szenvedett, egyesek számára frusztráló volt, de lehet, hogy pont erre volt szüksége a játéknak ahhoz, hogy egy nagyszerű akció-kalandcím legyen.

Újabb Régebbi