Shawn Ashmore ismét a Remedy-vel dolgozhat

Az Alan Wake 2-ben az amerikai színész, Shawn Ashmore egy ismerős karakternek az arcát és a hangját fogja adni. Shawnt a film- és képregényrajongók valószínűleg leginkább az X-Men filmsorozatban Bobby Drake/Iceman szerepéből ismerik, de a Remedy rajongói korábban a 2016-os Quantum Break főszereplőjeként, Jack Joyce-ként ismerhették meg leginkább.

Quantum Break

Ashmore egy Tim Breaker nevű karaktert fog alakítani. Ki is az a Breaker? Ő egy seriff, de egyelőre csak ennyit tudni róla. Az azonban, hogy a neve és foglalkozása megegyezik az első Alan Wake-ből ismert Bright Falls seriffjével, Sarah Breakerrel, több mint véletlennek tűnik. Az Alan Wake 2 kreatív igazgatója, Sam Lake Twitteren közzétett videóüzenetében Ashmore kifejezte izgatottságát és elkötelezettségét, hogy ismét együtt dolgozhat a Remedyvel, és hogy Alan Wake-rajongóként maga is játszhat a folytatással.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy a barátaimmal a Remedy Entertainmentnél részt vehetek a játékban" - mondja Ashmore a videóban. "A legutóbbi kalandunk a Quantum Break volt, és én személy szerint azóta várom, hogy játszhassak az Alan Wake 2-vel, mióta befejeztem az első részt, nem is tudom, hány évvel ezelőtt. Biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akik ugyanolyan izgatottak, mint én. Úgyhogy kérem, maradjanak velünk. További részleteket fogunk közzétenni a karakteremről, Tim Breakerről, és remélem, élvezni fogjátok a játékot. Tudom, hogy én így leszek vele."

Twitteren egyébként érdemes bekövetni Ashmoret, hátha ki fecseg pár infót hamarabb az Alan Wake 2-ről.

Az Alan Wake 2 október 27-én jelenik meg. A játék főszereplői Alan Wake és Saga Anderson FBI-ügynök - kettős főszereplői, előbbi a The Dark Place-ből való menekülésért küzd, míg utóbbi egy gyilkossági rejtély után nyomoz a Csendes-óceán északnyugati részén.

Újabb Régebbi