Crossplay és egy új pálya jön a Trials-hoz

A Red Barrels elkötelezett a konzolos és PC-s játékosok közötti crossplay lehetővé tétele mellett, ami zökkenőmentes közösségi élményt biztosít különböző platformokon. A játékosok visszajelzései, javaslatai vagy más módszerek révén a meccskeresés is javulni fog a Trials.hez érkező frissítés kapcsán. A kooperáció létfontosságú a The Outlast Trials számára, és a stúdió elkötelezett amellett, hogy minden játékosnak csiszolt és felejthetetlen élményt nyújtson.

Készüljünk fel egy hátborzongató utazásra a terrorba és a sötétségbe a The Outlast Trials közelgő Halloween-i Nagy Update-jével. Ez a frissítés raklapnyi hátborzongató kiegészítést ígér, többek között a Program 4 bevezetését, egy új Trial-t, új MK-kihívásokat, a Program X frissítését és egy korlátozott ideig tartó, különleges jutalmakkal ellátott Program Halloween eseményt. 

A játékosok új erősítőkre, variátorokra, receptekre, kozmetikumokra, cellatárgyakra, új party lobby minijátékra, valamint számos fejlesztésre, egyensúlyozásra, balanszra, finomhangolásra és minőség-javításra is számíthatnak.

"Mérhetetlenül büszke vagyok arra az útra, amire a játékosainkkal együtt indultunk el" - mondta Alex Charbonneau, az Outlast Trials játékigazgatója. "A The Outlast Trials Early Access óriási visszhangja táplálja szenvedélyünket és eltökéltségünket, hogy kivételes játékélményt nyújtsunk. Indie fejlesztőként felkaroltuk a kihívásokat, és a játékosok visszajelzéseit arra használtuk fel, hogy a játék magjának finomítása és a játék hosszú élettartamának biztosítása érdekében PC-n és konzolokon is irányt mutassunk"."

Az Outlast Trials, egy vadonatúj változata az elismert Outlast túlélőhorror-sorozatnak, amely ugyanabban a rémisztő univerzumban játszódik, mint a korábbi címek, csak ezúttal választhatunk, hogy egyedül vagy barátainkkal játszunk-e, ami négyfős csapatot jelent.

Újabb Régebbi