Wo Long: Fallen Dynasty - Demó megjelenés és Launch trailer

A Team NINJA kiadta a várva várt Wo Long című akció-RPG játék végleges demóját, ami február 24-én-től március 27-ig érhető el. A Team NINJA démonoktól sújtotta eposzának kipróbálható verziója minden platformon elérhető, így Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation5, PlayStation4, valamint Steam-en keresztül is.

A végleges demó megünneplésére a KOEI TECMO Europe a játék epikus launch trailerét is közzétette, amely a kaland során bemutatja a Három Királyság harcosát.

A trial a teljes játék két olyan korai szakaszát mutatja be, amelyek nem szerepeltek az első demóban, köztük az 1. fejezetet: Village of Calamity (A balszerencse faluja) a 2. fejezet: Two Chivalrous Heroes (Két lovagias hős) című résszel együtt. 

A KOEI TECMO Europe nemrég elárulta, hogy azok, akik megvásárolják a Wo Long fizikai vagy digitális változatát, azok, különleges "Baihu Armor" páncélt kapnak, míg azok, akik digitálisan előrendelik a játékot, a korai vásárlási bónusz mellett az előrendelői bónuszt is megkapják:  "Zhuque Armor"-t.

A Wo Long korlátozott példányszámú SteelBook kiadásban is kapható lesz a megjelenéskor. A SteelBook Launch Edition exkluzív gyűjtői tokot tartalmaz majd, valamint a bónusz DLC elemeket: a "Crown of Zhurong" és "Crown of Gonggong" kiegészítéseket.

Összes oldalmegjelenítés