Szép lesz a Resident Evil 4 remake

A Resident Evil 4-ben a játékosok újra átélhetik Leon kalandjait, aki amerikai ügynökként egy szigorúan titkos küldetésen dolgozik, melyben az elnök lányának elrablását vizsgálja, immár modernizált játékmenettel, újragondolt történettel és tű éles részletességű grafikával.

A Resident Evil 4 remake a 2005-ben megjelent eredeti Resident Evil 4 átdolgozása lesz. A 2023-ra újraélesztett Resident Evil 4 megőrzi az eredeti játék mechanikáját, miközben a Capcom saját fejlesztésű RE Engine-jét használja az élénk részletességű grafika érdekében.

A Resident Evil 4 forradalmasította a Resident Evil franchise-t az új, harmadik személyű - TPS - kamerás játékstílusával, amely egyesítette az akciót, a dinamikus lövöldözést és az erőforrás-menedzsment elemeket, később pedig megszabta a mércét a későbbi Resident Evil címek számára is.

A várva várt cím legújabb pillantása bepillantást engedett Leon S. Kennedy több új környezet felfedezésébe, a Jack Krauserrel folytatott szóváltásba és még sok másba! Az eredeti in-game leleplezés mellett a trailerben bejelentették a Resident Evil 4 közelgő demóját is, és megerősítették, hogy a "The Mercenaries" mód ingyenes DLC-ként tér vissza minden platformokra. A Resident Evil 4 2023. március 24-én jelenik meg PlayStation5-re, PlayStation4-re, Xbox Series X|S-re és PC-re a Steamen keresztül, meglehetősen borsos áron, 59,99 dollárért.

A Las Plagas (eléggé spanyolos hangzatú) rabságában lévő kis európai faluból való gyötrelmes menekülésük során Leonnak és pártfogoltjának, Ashley Grahamnek több, a Los Iluminados szekta által irányított területen kell eligazodniuk. Egy kiterjedt kastélyon, romos bányákon és más helyeken keresztül még több fertőzött falubelivel, elmebeteg szektataggal és a Las Plagas parazita által megerősített alattomos ellenséggel találkoznak. Leonnak és Ashleynek úgy kell eligazodnia az ellenségek között, hogy közben megfejtik a rejtélyeket, mely ezoterikus rejtvényeken és kihíváson alapszik, miközben Jack Krauser őrnagy keresztezi hőseink küldetését.

A Resident Evil 4 Standard Edition mellett már előrendelhető a "Deluxe Edition" is. A Deluxe Edition további játékbeli tartalmakat ígér, többek között jelmezeket, fegyvereket, kincses térképet és egyebeket. Azok, akik előrendelik a Standard Editiont, szintén játékbeli jutalmakat kapnak, többek között az "Attaché Case: Gold" és a "Special Charm: Handgun Ammo", míg a Deluxe Edition előrendelői a "Attaché Case: Classic" és a "Special Charm: Green Herb" tárgyakat. Ezek a testreszabási tárgyak speciális játékbeli képességeket kínálnak, ha felszereljük őket.

Összes oldalmegjelenítés