Sons of the Forest - 24 óra alatt 2 millió eladott példány PC-n

Úgy tűnik, hogy a Sons of the Forest című nyílt világú túlélő horrorjáték hatalmas sikert aratott PC-n, ugyanis a játékot fejlesztő Endnight Games bejelentette, hogy a játékból 24 óra alatt több, mint 2 millió példányt adtak el.

A Sons of the Forest a The Forest folytatása, melyet az Unreal Engine 4 grafikus motor hajt, ennek köszönhetően  új renderelési és világítási effekteket használ majd a játék.

Ebben a játékban a túlélők bázisokat és egyéb építményeket építhetnek, továbbá a játék új ellenségtípusokat ígér (egy teljesen újfajta szörnyeket és kannibálokat). Emellett a játékosok számíthatnak néhány lőfegyver típusra, amelyeket használhatnak (bár nagyon korlátozott lőszer lesz ezekhez). Ennek ellenére azonban a harcrendszer középpontjában továbbra is a közelharc áll majd, így ennek függvényében ne feledjétek el a harci buildeket.

A játék jelenleg Early Access fázisban fut, igen tekintélyes áron, így az a tény, hogy már 2 millió példányt adtak el belőle, sokat elmond a körülötte lévő hype-ról. Reméljük, hogy az Endnight Games továbbra is gyorsan fejleszti a dolgokat, és a játék nem marad sokáig Early Acces-ben, mint anno utódja.

Összes oldalmegjelenítés