Hunt Showdow - Twitch dropokkal ünnepli a játék 5 éves évfordulóját, nézd twitchen Paplovagot!

A Hunt: Showdown egy vadonatúj Twitch Drops kampánnyal ünnepli a mérföldkőnek számító ötödik évfordulóját, amely számos jutalmat kínál, köztük egy legendás vadászt ("Kill Buyer"), és most először különleges, különböző tárgyakat tartalmazó évfordulós ládákat is.

Öt év alatt a Hunt egyre erősebbé vált, az elmúlt két évben rekordot döntött a CCU-k száma, és rendszeresen új tartalmakkal bővült, többek között új pályákkal, boss-harcokkal, vadászokkal, élő eseményekkel és több száz fegyverrel. Csak az elmúlt két évben a Stalker Beetle, a Questlines, a tüzes pályaváltó "The Inferno", a rajongók kedvenc lénye, a Scrapbeak, egy új pálya ("DeSalle") és még sok más újdonság került a játékba.

Az élő események egyre több jutalmat kínáltak, és a Hold eseménysorozat, amely az Áruló Holddal kezdődött és a legutóbbi Ördögi Hold eseményig folytatódott, narratív élménnyé vált, és egyre mélyebbre hatoltak az események a játék történetében, vagyis a lore-jában. A jelenlegi és az új játékosok számára mindig van mit megtapasztalni Bayou-ban. 

Ötödik évfordulós Twitch Drops esemény

A Twitch Drops esemény minden napján a játékosok jutalmakat szerezhetnek a Hunt: Showdown streamek megtekintéséért. A részvételhez a játékosoknak egyszerűen össze kell kapcsolniuk a Hunt és a Twitch fiókjukat, és nézniük kell a résztvevő, Twitch Drops-kompatibilis streamelőket. 


Menetrend és jutalmak:

Február 23 - március 2.: 180 percig nézd a streameket a "The Marquis" legendás kés feloldásához.

Február 24 - március 2.: Nézz 180 percig streameket, hogy feloldd a 3. számú Bornheim "Alley Cat" legendás fegyvert.

Febr. 25 - március 2.: 210 percig nézd a streameket a legendás Mosin-Nagant M1891 Obrez "The Fifth Tale" feloldásához.

Február 27 - március 2.: Nézd a streameket 210 percig, hogy feloldd a "Gator Eye" nevű fegyvert

Febr. 28 - március 2.: Old fel a Gator Eye-t előfeltételt, és ez után nézd a streameket 240 percig a Legendary Hunter "Kill Buyer" feloldáshoz.


Exkluzív jutalom:

A játékosok egy exkluzív Dropot is szerezhetnek, ha megnézik s Hunt egyik partnerét, mi nevezetesen Paplovag nevű streamert ajánljuk, aki az esemény ideje között streamelni fogja a játékot.

Február 23. - március 2.: Nézz streameket 210 percig, és oldd fel a "Héra ajándéka" csomagot


Újdonságok a Twitch Drops-szal

Első alkalommal lesznek véletlenszerű droppok speciális Hunt Anniversary Crates-szek. Azok a játékosok, akik napi két órán keresztül nézik a Twitch Drops-ot aktiváló stream adásokat, egy ládát kapnak, amelyben különböző tárgyak vannak elrejtve, többek között fegyverek, Hunt dollárok és egyéb felszerelések. A nézők naponta akár négy Hunt Anniversary ládát is szerezhetnek a Twitch Drops event során.

A Hunt: Showdown már megjelent PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A játékosok többet megtudhatnak a játékról, a legújabb Twitch Drops eseményről, valamint arról, hogyan kapcsolhatják össze Twitch- és Hunt-fiókjukat a www.huntshowdown.com oldalon.

Összes oldalmegjelenítés