A fejlesztők bemutatják a Diablo 4 világát

A játékosok már jó ideje várják a Diablo 4-et, természetesen mi is itthon készülünk a hamarosan esedékes nagy nyári megjelenésre. Bár még csak néhány hónap áll előttünk, egy új kiemelt videó segít egy kicsit jobban bemutatni, hogy mire is számíthatunk. Ma a hivatalos Diablo YouTube-csatornának köszönhetően egy új videó jelent meg, mely Sanctuary világát hivatott bemutatni. Íme egy kis ízelítő abból, hogy mire számíthatunk, amikor megkezdjük epikus utazásunkat.

Sanctuary világa a Diablo 4 helyszíne lesz, ahol a fejlesztők gyorsan megjegyzik, hogy egy sötétebb utazásra szeretnének elvinni minket. Úgy tűnik, hogy a fejlesztőcsapat különösen a Diablo II megalkotásakor kapott inspirációkat szerette volna megcsapolni. Tehát sötétebb régiókra számíthatunk, bár ezek változatosabbak lesznek, mint gondolnánk. Minden régiónak egyedi érzést kell nyújtania, legyen szó mocsaras, csontszáraz sivatagokról, vagy hegyvidéki, hófödte terepekről. Hasonlóképpen a stúdió azt akarta, hogy minden egyes hely úgy passzoljon a nagy világhoz, mintha összetartozna, a biomok pedig nem csak egymásban, hanem a bennük lévő különböző dungeonok dizájnjában is szerepet játszanak.

Eközben ezekben a régiókban a játékosok különböző városokat fedezhetnek fel. Ezek a városok csomópontokként működnek majd, ahol a játékosok találkozhatnak, kezelhetik a készleteket, a felszerelést vagy más küldetéseket vállalhatnak. Ha már a küldetéseknél tartunk, megjegyezték, hogy a fejlesztők különböző tempójú változatosságot szerettek volna elérni, hogy a küldetések frissnek érezzék magukat. Például lehetnek hosszú, narratívára épülő mellékküldetések és viszonylag rövid küldetések. De nem kell csak a küldetésekre hagyatkoznunk, hogy fenntartsuk az érdeklődésünket a játék iránt.

Ahogy felfedezzük ezt a világot, rengeteg eseményben, eventekben. boss csatákban vehetünk részt. Csak figyelnünk kell rájuk, ahogy felbukkannak a világban. Mint említettük, már nem kell sokáig várni a Diablo 4-re, hiszen 2023. június 6-án már tolhatjuk. Amikor a játék megjelenik a piacon, a PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S és PC platformokra lesz elérhető. Addig is megnézhetitek az alábbi videót Sanctuary-ról.

Összes oldalmegjelenítés