Tovább szépült PC-n a Fallout 4

Habár eddig sem volt csúnya a játék, a nagy felbontású textúracsomag segítségével immár teljes pompájában tündökölhet a Bethesda üdvöskéjének PC kiadása.


Azonban ennek a szépségnek elég komoly ára van, ugyanis a High Resolution Texture Pack nem kevesebb, mint 58 GB helyet foglal el a merevlemezen, miután feltelepítjük. Ráadásul a sokkal élesebb, nagy felbontású textúráknak köszönhetően megváltozik a játék gépigénye is. Úgyhogy, mielőtt letöltenétek, győződjetek meg róla, hogy gépetek eleget tesz az alábbi minimális követelményeknek:

Fallout 4 Nagy Felbontású Textúra Csomag
Minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7/8/10 (64-bites OS szükséges)
Processzor: Intel Core i7-5820K vagy jobb
Memória: 8 GB+ RAM (Vagyis 8 GB-nál inkább több legyen)
Videokártya: nVidia GeForce GTX 1080 8 GB, vagy AMD Radeon RX 490 8 GB
Merevlemez: 58 GB szabad hely.

Megjegyzés: A Reddit fórumán közzétett információk szerint a hivatalos HD Textúra Pakk modok nélküli játékkal együtt futtatva nagyjából 5.5 GB videomemóriát használ FullHD felbontás mellett a sűrűbben lakott területeken. Azaz akinek 6 GB VRAM-mal ellátott kártyája van (Pl. GTX 1060 vagy 980Ti), az szintén tehet vele egy próbát. Aki modokat is akar használni hozzá, vagy esetleg 4K felbontásban szeretne játszani, annak már mindenképpen kelleni fog egy 8 GB-os kártya.



A Fallout 4 Nagy Felbontású Textúracsomagja ingyenesen letölthető Steamről, de természetesen szükségünk van hozzá az eredeti játékra is, ha ki akarjuk próbálni. A pakk egyelőre csak PC-re érhető el, de akinek PlayStation 4 Pro konzolja van, az se csüggedjen, ugyanis az 1.9-es javítás az ő készülékükön is lehetővé tette a natív 1440p támogatást. Ezen kívül pedig egy rakás új effekt is került a PS4 változatba, ami a PS4 Pro tulajdonosok számára nyújt szebb látványt a játékban.

Összes oldalmegjelenítés