Torment: Tides of Numenera - Kivágnak pár beígért dolgot

Lesz, ami kimarad...

Egyre közelebb a Torment: Tides of Numenera megjelenése, amelyet a fejlesztők párszor már elhalasztottak. Úgy néz ki, hogy a több halasztás ellenére is lesz egy-két dolog, amit a fejlesztők mégis kivágnak. Az inXile csapata három karaktert kukázott a beígért kilencből, így csak hat karakter csatlakozhat majd hozzánk a kalandozásaink során. A dolog kifejezetten kellemetlen, ugyanis a Kickstarter-kampány során stretch goalként beígért három karakterről van szó.

Eric Schwarz közleménye szerint erre azért volt szükség, mert a fejlesztés során a legfőbb szempont az volt, hogy a történet és a karakterek kellő mélységet kapjanak, és ezt nem tudták volna megfelelően kivitelezni ennél a három karakternél, ezért jobbnak látták kivenni őket a játékból. A fejlesztők azt ígérik, hogy a dolog minőségi csere volt, és a játékosok így több küldetést és párbeszédet élhetnek majd át.

Ezen kívül Schwarz hangsúlyoztak, hogy a Kickstarteres támogatók számára kárpótlásképpen a jövőben megjelenő DLC-k ingyenesek lesznek. Ez amúgy felhozza annak az esélyét is, hogy a három karakter később egy DLC-ben köszönne vissza.

A három karakteren kívül a fejlesztők a tárgykészítést is kukázták, és itt leszögezték, hogy a funkció egészen biztosan nem fog később sem bekerülni a programba, valamint az olasz fordítás is áldozatául esett a szoros büdzsének.

A Torment: Tides of Numenera február 28-án jelenik meg PC-re.

Összes oldalmegjelenítés