Az Obsidian bejelentette a Pillar of Eternity 2-őt!

Megtörtént a bejelentés...

Az Obsidian a tegnapi nap során bejelentette, hogy dolgoznak a nagy sikerű szerepjátékuk, a Pillar of Eternity második részén. A Pillars of Eternity 2 a Deadfire alcímet kapta, és az első részhez hasonlóan a fejlesztők ismét a közösségi finanszírozás felé fordulnak. A fejlesztőknek 1,1 millió dollárra van szükségük a játék elkészítéséhez, amelyet a Fig rendszerén várják az adományozóktól.

A fejlesztők azt ígérik, hogy a folytatás készítése során fontos szempont az elődben bevált dolgok megőrzése és fejlesztése, de ugyanakkora hangsúlyt szeretnének fektetni a játékosok óhajainak megvalósításába is.

A játék ismét Eora világában játszódik majd, hősünk az első részben irányított Watcher lesz, és a fejlesztők ígérik, hogy lesznek visszatérő karakterek is a folytatásban, amely ismét a döntéseinkre erősen építő (a játék az első részben hozott döntéseket is figyeli majd) történet lesz.

A kampányhoz készült egy videó is, amelyet lentebb meg is nézhettek:



Ezen kívül érkezett pár szép screenshot is a játékból:











A Pillar of Eternity 2: Deadfire megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, annyit lehet tudni, hogy a program PC, Mac és Linux platformokra érkezik.

Összes oldalmegjelenítés