A Square Enix játékot készít a Bosszúállókról

Kellemes meglepetés...

A tegnapi nap során több játékra szóló együttműködést jelentett be a Square Enix és a Marvel. Ennek az együttműködésnek az első darabja a Crystal Dinamics (Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider), és az Eidos Montreal (Deus Ex: Mankind Divided) fejlesztésével készülő, egyelőre The Avengers Project munkacímen futó játék.

A hivatalos közleményből nem sok derült ki, csupán annyi, hogy ismert hősökkel, és helyszínekkel találkozhatunk majd a játék során, egy új történetet kapunk, valamint, hogy a játék majd évekig lefoglalja a játékosokat. Ambiciózus tervek, az nem vitás.

A bejelentés mellé érkezett egy rövidke videó is, amelyben a Bosszúállókat valaki jól helyben hagyta, és a videóban található "reassemble" mottó arra utalhat, hogy a játék az azutáni talpra-állásról szól majd. Mindenesetre nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni egy ilyen rövid videóból. Majd meglátjuk...A játék egyelőre nem rendelkezik semmiféle megjelenési dátummal, valamint az se lehet tudni, hogy milyen platformokra jelenik majd meg.

Összes oldalmegjelenítés