Overwatch Patch - Első karakterváltoztatás


Lőttek a vadnyugatnak...


Overwatch legújabb patch-ében már változtattak is pár karakter sebzésén, jobban mondva McCree és Widowmaker kapott egy kis gyengítést. McCree esetében a Peacekeeper jobb egér gombos lövését gyengítették meg, 70 helyett 45-öt fog sebezni, azonban az újratöltés előtti időt 0,75 másodpercről 0,3-ra csökkentették, így az újratöltés valamelyest gyorsabb lesz. A Blizzard azzal indokolta, hogy McCree túlságosan is alapember volt minden szituációban, ugyanis rövid idő alatt hatalmas sebzést tudott leverni és ezáltal a tankok egyik legnagyobb countere volt, valamint még rengeteg más hősnek is. 

Widowmaker alap sebzését 15-ről 12-re csökkentették, azonban a fejlövési szorzót 2.0-ról 2.5-re növelték, szóval ha testre lő a sniper akkor kevesebbet fog sebezni, azonban a fejlövés nagyobbat fog ütni a kelleténél. Ezek mellett az ultijának töltődési idejét 10%-al növelték, valamint az újrazoomolás sem lesz ezentül egy pillanat, ugyanis ha elnézünk a távcsőből meg kell várnunk majd az animációt, mielőtt újra belekukkantunk majd a távcsőbe.

Mindezek mellett apróbb hibákat is eszközöltek, mint például Reaper teleportálását, amikor is igen furcsa helyeken kötött ki, valamint a Dorado nevű pályán levő bugok is javítva lettek.

Összes oldalmegjelenítés