World of Warcraft - mi lesz 10 év múlva?

Mi történik a játékkal a következő X-edik évfordulón...




Há’ mi lenne? A World of Warcraft tárháza KIÜRÍTHETETLEN! Ion Hazzikostas szerint, aki a játék fő tervezője, egyelőre nem tudni még biztosan, hogy mi lesz 2024-ben, de nincs kétség afelől, hogy a WoW-val igen hosszú távra terveznek.

A játék most novemberben ünnepli 10. születésnapját, és a hagyományokhoz híven, eltelt 2 év szóval jöhet az új kiegészítő, ami nem más, mint a sokat ígérő Warlords of Draenor. November 13-tól tehát irány vissza a jó öreg anyabolygóra és… hát majd meglátjuk mi történik, a sztori az biztos epikus lesz, mint mindig.

Egyébként, ha a játék tartja azt a logikai ütemet, amit most, akkor a 20. évforduló alkalmából megjelenő kiegészítőben a maximális szint 170 lesz, kapunk még 3 új fajt, valamint 2 új kasztot, és nem mellesleg minimum 1 filmet, ami 2016 márciusában jelenik majd meg.

Akiknek kétségeik vannak azzal kapcsolatban, hogy milyen színteret tudnak még kitalálni, vagy éppen milyen főgonoszokat, azoknak mondom, hogy a Warcraft világa még számos rejtélyt tartogat. Itt-ott ellehetett csípni a fejlesztőktől pár mondatot, ahol az Emerald Dream-ről, a földalatti nerubian birodalomról, vagy éppen az ősi, de gonosz istenekről beszéltek. Szóval van még itt felfedezni jócskán.

Összes oldalmegjelenítés