League of Legends - Nyílt bétán tesztelhetitek az új Idézők szurdokát!

Új textúrák között mehet az oltogatás, akarom mondani a játék...




Akik gyakori kapcsolatban állnak a League of Legends című játékkal, azok már egy ideje tudják, hogy a jó öreg Idézők szurdoka (Summoner’s Rift) nem kis változáson fog keresztül esni. A szerencsésebbek már viszonylag régóta élvezhetik a megújult csatatér izgalmait a béta szerveren, most viszont alkalma adódik mindenkinek kipróbálni az új helyszínt, ugyanis a Riot Games bejelentette, hogy hamarosan indul a nyílt béta!

Ezen kívül tudhatjátok, mivel lassan közeleg a szezon vége és kezdődik a pre-szezon, vagyis az 5. évad előtti gyakorló és tesztelő időszak, hagyományosan megújul a játékmenet is. Kicsit variálnak a tárgyakon és a mindig kritikus dzsungelen. A nyílt bétában tehát nem csak az új szurdokot, hanem ezeket a változásokat is tesztelhetjük.

Egyelőre még nincs pontos információ a mikorról, de már nem kell sokat aludni az biztos. Addig is, hogy jobban megismerkedjetek az új helyszínnel ITT egy webes alkalmazás, ahol felderíthetitek az új Idézők szurdokát. És lássátok milyen király arcok is vagyunk, még egy videót is beteszünk nektek, hogy mozgás közben is megtekintsétek a változásokat:


Összes oldalmegjelenítés