Everstar - Régi nagy veteránok új játéka

Van itt minden mi szem-szájnak ingere...



Először is lenyűgözlek titeket: Command & Conquer, Mass Effect, The Elder Scrolls és még egy laza World of Warcraft. Ezeknek a játékoknak a veteránjaiból áll a Psycho Sorted stúdió, akik egy új játékkal szeretnének megajándékozni minket. Eddig jó mi?

Az Everstar egy epikus fantasy játéknak készül, melyben nincs hiánya a taktikának és a co-op-nak. Egy fantasztikus világba repítenek el minket, ahol két tinédzserrel kell átélnünk veszélyt és rémálmot külön-külön és egyszerre.

A veteránok azt nyilatkozták, hogy próbáljuk úgy elképzelni játékukat, mint a Harry Pottert tini gladiátorokkal, Dragon Age-et felturbózott játékmenettel és nagyon mélyen kidolgozott NPC kapcsolatokkal. Ha ez meg van, akkor még mindig csak azt lehet mondani, hogy az Everstar még több.

Vagy is csak lesz, ugyanis ahhoz, hogy mind ez megvalósuljon, egy kevéske összeg, $850.000-ra van szüksége a Psycho Sorted stúdiónak. Amíg ezt összeszedik, addig tekintsünk bele egy 13 perces gameplay-be és fontoljuk meg, hogy megéri-e várni (vagy éppen támogatni) a fejlesztőket az Everstar projektben.


Összes oldalmegjelenítés