BlizzCon - Új Blizzard játék a láthatáron?

Mit tudnak még kitalálni...



A 2014-es anaheimi BlizzCon-ról már korábban olvashattatok az oldalunkon itt, viszont azóta történt valami, ami egy új Blizzard produkció reménycsíráját rejti magában.

Van egy 2 órás idő intervallum, ami a főszínpadot veszi majd igénybe és amely eseményről semmi sem található meg a műsorkatalógusban, ezenkívül a csarnokban felállítottak egy eddig ismeretlen dologgal foglalkozó alapterületet. Lehet egy új produkcióval vagy kiegészítővel van dolgunk?

A World of Warcraft-ot gyakorlatilag ki is zárhatjuk, mivel a Warlords of Draenor a következő hónapban fog megjelenni. A Diablo III-at is lehúzhatjuk a listáról, a Reapor of Souls alig több mint fél éve jelent meg. A StarCraft II: Legacy of Void sem ismeretlen a játéktársadalom számára. A Hearthstone és a Heroes of the Storm-ról pedig folyamatosan tájékoztatva vagyunk. A Titan-t törölték, tehát ötletünk sincs, hogy mi fortyog a BlizzCon közepén. Esetleg egy Warcraft IV? Vagy egy új generációs Lost Vikings? Találgatni sem merek. Minden esetre a fiúk egy valamihez értenek, pontosabban kettőhöz. A jó játékokhoz és a bejelentésekhez, és ezek a végtelenségig történő elhúzásához.

Addig is, hogy jól teljen a nap, itt egy kép, ahogy Kerrigan, mint jó család anyuka, felkészíti a kicsi zerg lányokat az első randijukra.


Összes oldalmegjelenítés