Nézzed már, biztos Prémiumos a kis drága, itt motorozik, én meg sétálgatok már mióta az Once Human világában

Once Human: Útmutató a motorbicikli megszerzéséhez

Fedezd fel, hogyan oldhatod fel a Once Human motorbiciklijét, és szerezheted meg a saját járgányodat.

A Once Human motorbicikli egy nélkülözhetetlen jármű a játékban, amelynek megszerzési módja kezdetben rejtély marad, főleg a játék elején. Más játékosokat láthatsz elhúzni melletted a motorbiciklijükön, és természetesen, amint tudomásodra jut, hogy ez lehetséges, te is szeretnéd minél előbb búcsút inteni a gyaloglásnak. Azonban, amíg nem bukkan fel a lehetőség a motorbicikli megszerzésére, nem lesz fogalmad sem arról, hogyan, sem arról, mikor juthatsz hozzá a saját járművedhez. 

Once Human Motorbicikli küldetés, erre külön Journey lesz, és csak akkor tudod majd használni a mocit, ha ezt a küldetést megcsinálod. Hiába előtte legyártottál mindent, és csak nézel ki a fejedből, miért nem tudsz vele közlekedni.

A motorbicikli megszerzéséhez a Once Humanban nincs különösebb fortély, csupán annyi a dolgod, hogy játssz, amíg el nem éred a ‘Menj Deadsville-be (Teleportálás ajánlott)’ című küldetést. Itt találkozhatsz Maryvel, egy már ismert karakterrel (ha még nem, akkor folytasd a fő sztorit), és felfedezheted Deadsville kereskedőinek és szerződéses ügynökeinek központját.

Ezen a ponton fogod feloldani a motorbiciklit. Beszélgetned kell Maryvel, egy Clair nevű kereskedővel, és egy Lowe nevű rejtélyes alakkal a következő történeti cél, a ‘Egy májusi légy útja’ feloldásához, de a szakasz végén Mary egyszerűen átadja neked a motorbiciklijét, amit a G-vel tudsz majd behívni.

Amint a birtokodba kerül, bármikor megnyomhatod a G billentyűt a motorbicikli ‘megidézéséhez’, helyezd el a világban, és dübörögj tovább két keréken. Ebben a pillanatban érdemes lehet megfontolnod a Memetikus képernyő felkeresését, hogy néhány Rejtjelet, vagy tudást fordíts a motorbiciklid fejlesztésére. Különösen fontos lehet egy üzemanyag finomító az Infrastruktúra szekcióban, hogy a járműved mindig üzemképes maradjon, valamint egy Garázs az Építés szekcióban a javításokhoz és a későbbi módosításokhoz.

Újabb Régebbi