Ígéretes PVE tartalmakkal kíván berobbanni az ingyenesen játszható túlélő műfaj világába az Once Human

A “Once Human” című játék megjelenése előtt álló izgalommal teli időszakban a játékosok már alig várják, hogy felfedezhessék ezt a poszt-apokaliptikus világot, és részesei lehessenek ennek az új kalandnak. A túlélőjátékok zsúfolt piacán a Starry Studio ambiciózus MMO, FPS, kooperatív, crafting és farmon alapuló hibridje komoly kihívásokkal nézhet szembe. A “Once Human” talán nem próbál mindenki számára mindent nyújtani egyszerre, de kétségtelenül közel áll hozzá. Hogy ez valóban az-e, amit a játékosok manapság akarnak, azt még meg kell várni.

A játék már a megjelenés előtt a Steam ötödik leginkább kívánt játéka lett, 15 millió játékos előregisztrált rá, és több mint 300 000 felhasználó vett részt a Steam Next Fest alatt. A játék nem próbál minden játéknak lenni; a fejlesztők célja egy egyedi és magával ragadó játékélmény megalkotása, amely önmagában is megállja a helyét.

A “Once Human” tehát nem csupán egy újabb túlélőjáték a piacon; ez egy olyan cím, amely a játékosok képzeletét és kreativitását hivatott szárnyalásra bírni. A játék július 9-én jelenik meg, és a várakozások magasak. A túlélőjátékok zsúfolt piacán a Starry Studio ambiciózus MMO, FPS, kooperatív, crafting és farmon alapuló hibridje komoly kihívásokkal nézhet szembe. A “Once Human” talán nem próbál mindenki számára mindent nyújtani egyszerre, de kétségtelenül közel áll hozzá. Hogy ez valóban az-e, amit a játékosok manapság akarnak, azt még meg kell várni.

A “Once Human” tehát egy olyan játék, amely új távlatokat nyit meg a túlélőjátékok világában, és amelynek sikeressége nemcsak a fejlesztők, hanem a játékosok közösségének elkötelezettségén is múlik. A játék megjelenése előtt álló izgalommal teli időszakban a játékosok már alig várják, hogy felfedezhessék ezt a poszt-apokaliptikus világot, és részesei lehessenek ennek az új kalandnak.

Újabb Régebbi