A hatalmas bukás ellenére jön a SEASON 2 a Suicide Squad: Kill the Justice League játékhoz, ám ez a szezon előre be volt ütemezve

A Rocksteady Studios bejelentette, hogy a Suicide Squad: Kill the Justice League második szezonja július 11-én veszi kezdetét, amelyben Mrs. Freeze, a hűvös karakter, csatlakozik a játékhoz játszható hősként. A frissítés két új epizódot tartalmaz, melyek új fegyverekkel, térképekkel és Brainiac elleni küzdelmekkel bővítik a játékélményt.

A játék kezdeti fogadtatása nem érte el a várt sikereket, ami aggodalmakat vet fel a játék hosszú távú jövőjét illetően. A Rocksteady azonban nem hagyja cserben a rajongókat; a fejlesztőcsapat elkötelezetten dolgozik azon, hogy a kezdeti nehézségek ellenére is folyamatosan javítsák és bővítsék a játékot.

A második szezon egyik legnagyobb újdonsága a Task Force X új tagjainak bevezetése, akik a Brainiac által megszállt Metropolis után nyitva maradt multiverzumból érkeznek. Az első ilyen új szereplő a Joker volt, aki fiatalabb és kevésbé gonosz megjelenésével friss színfoltja a játéknak. A korábbi szivárgások alapján Mrs. Freeze mellett olyan ismert Arkham-ellenfelek is csatlakoznak majd, mint Deathstroke és Killer Croc.

A hivatalos Twitter csatornán közzétett információk szerint a “Frozen Hearts” című első epizód új, Killer Frost ihlette felszereléseket, Firefly által inspirált fegyvereket és Parasite témájú közelharc fegyvereket hoz a játékba, valamint egy új, hóval borított Elseworlds térképet és egy Superman és Flash elleni Brainiac harcot. 

A szezon közepén a “Winter” című frissítés Captain Cold ihlette felszereléseket, Jégcsap-központú fegyvereket és a Trickster által inspirált közelharc fegyvereket ad a játékhoz, melyeket új endgame Incursion küldetésekben és Brainiac elleni harcokban lehet majd használni.

A Warner Bros. Discovery év eleji jelentése szerint a játék kezdeti teljesítménye nem volt meggyőző, azonban a fejlesztők reménykednek, hogy a második szezon új tartalmai és karakterei, mint Mrs. Freeze, új lendületet adnak a játéknak. Az igazi rajongók már alig várják, hogy kipróbálhassák az új DLC-t, amely ígéretes újításokkal gazdagítja a Suicide Squad: Kill the Justice League világát.

Újabb Régebbi