Predecessor: Bejelentve a Ranked mód teszt időszaka

A Predecessor játék legújabb frissítése, az Early Access Patch V0.18.3, egy újabb izgalmas fejezetet nyit a játék történetében. A frissítés legfontosabb újdonsága a Ranked Mode bevezetése, amely lehetőséget ad a játékosoknak, hogy a legjobbak ellen versenyezzenek és megmutassák képességeiket.

A Ranked Mode egy rendkívül versenyképes játékmód, ahol a játékosok ranglistán szerepelhetnek, és megmérkőzhetnek egymással a legmagasabb szinten. Ez egy jelentős lehetőség azok számára, akik szeretik a játékot és szeretnék kiállítani képességeiket.

A frissítés további fontos elemei között szerepelnek az egyensúlyi beállítások, amelyek az előző v0.18-as frissítés hat tárgyhelyes változásai óta történtek. A struktúrák további Páncéláttörést kapnak, hogy ne lehessenek olyan könnyen figyelmen kívül hagyva vagy hosszú ideig alámerülve, míg a belső torony és az inhibitor kevesebb egészséget kapnak, így könnyebben elpusztíthatóak ostromhelyzetekben.

Az új skinek és csomagok bevezetése is jelentős változást hozott, amelyek még inkább személyre szabottá teszik a játékélményt. A fejlesztők folyamatosan dolgoznak azon, hogy a Predecessor-t egy dinamikus és változatos akció centrikus MOBA-játékká tegyék, amely kihívásokkal teli és izgalmas élményt nyújt minden játékos számára.

Összefoglalva, az Early Access Patch V0.18.3 jelentős előrelépést jelent a Predecessor fejlődésében. A Ranked Mode bevezetése és az egyensúlyi változtatások mellett az új skinek és csomagok is hozzájárulnak ahhoz, hogy a videojáték még vonzóbb legyen a közösség számára.

A Predecessor MOBA akciójáték ingyenesen játszható és letölthető a Steam és Epic Games platformon, valamint az Xbox és Playstation konzolon is, online cross-play támogatással.

Újabb Régebbi