Dragon Age: The Veilguard - a történet 10 évvel a Dragon Age: Inquisition eseményei után játszódik

Egy Discord-on tartott kérdés-válasz munkamenet során, amelyet az X-en meglehetősen ismert Shinobi602 közvetített, a csapat több eddig ismeretlen részletet is megerősített a nagyon várt folytatásról, beleértve azt a hírt, hogy az Inkvizítor “biztosan része lesz a történetnek”.

A játékosok hét társat toborozhatnak a Dragon Age: The Veilguard-ban, köztük Bellarát, akit itt láthatunk a fenti képen. A játékmenet során többek között megtudtuk, hogy ellentétben az Inquisition-nel, nem lesz hatalmi mechanizmus, amely blokkolná a haladást, a helyszínek megváltozhatnak a döntéseink alapján, és visszatérhetünk mellékküldetéseket teljesíteni azokra a helyszínekre, amelyeket már meglátogattunk – ezeket “kézzel készítettnek és történetközpontúnak” írják le. A csapat azt is elmondta, hogy nem lesznek “futárküldetések” sem.

Továbbá, a származási történeted “nagyon sokat fog számítani a játék során”, “lehetőséget adva arra, hogy meghatározd, ki volt és ki a "Rook"od, valamint rengeteg párbeszédopciót”. A csapat azt is elmondta, hogy úgy döntöttek, csökkentik a csoport méretét háromról kettőre, hogy egy “sokkal intimebb és közelibb élményre” összpontosíthassanak, ahol sokkal óvatosabban kell kiegyensúlyoznod a társaid képességeit, mint az előző Dragon Age részekben.

Újabb Régebbi