Június 18-án jelenik meg a Pax Dei

A Pax Dei, a középkori tematikájú masszív többjátékos online szerepjáték (MMO), június 18-án kezdi meg az útját a korai hozzáférés világában. A játék jelenleg még alfa verzióban van, és a fejlesztők intenzív munkálatokat végeznek annak érdekében, hogy a játékélmény a lehető legteljesebb legyen.

A Mainframe Industries által fejlesztett Pax Dei egy újfajta “közösségi homokozó” MMO-ként kerül bemutatásra, amely a korai hozzáférési fázisban készül debütálni. A stúdió, melynek csapatában több volt EVE Online fejlesztő is helyet kapott, izgatottan várja, hogy június 18-tól a játékosokkal együtt építhessék fel ezt az ambiciózus projektet.

A Pax Dei nem szab határokat a játékosoknak: nem kötelezi őket arra, hogy kalandorokká vagy hősökké váljanak. Ehelyett lehetőséget biztosít arra, hogy a játékosok saját vágyaik szerint alakíthassák karaktereik életét, legyen szó akár félelmetes lovagokról, arctalan orgyilkosokról, csendes szabókról vagy ügyes építészekről. A hatalmas nyílt világban a játékélményt a játékosközösség aktív részvétele és interakciói fogják meghatározni.

A korai hozzáférés időszakában a fejlesztők olyan összetett rendszereket tesztelnek majd, mint a feudális hierarchia, a vallások világa és egy teljesen játékos által vezérelt gazdaság.

“A Pax Dei lényege az emberek közötti interakció - a háborúk és békék, amelyeket kötnek, valamint a kialakuló társadalmi struktúrák” - nyilatkozta Reynir Hardarson, a Mainframe Industries igazgatója és társalapítója. “A játék nem létezhet játékosok nélkül. Egy olyan közösséget kívánunk létrehozni, amely szorosan együttműködik a fejlesztőkkel. A korai hozzáférés azt jelenti, hogy Ön is részese lehet ennek a kreatív folyamatnak.”

A fejlesztés még javában zajlik, és a korai hozzáférés során esetlegesen szükségessé váló jelentős változtatások miatt előfordulhat, hogy a játékot újra kell indítani. 

A Pax Dei június 18-án indul korai hozzáférésben, elérhető lesz PC-n a Steamen keresztül, valamint a Pax Dei saját indítóprogramján keresztül.

Újabb Régebbi