Fortnite és a Karib-tenger kalózai közötti együttműködés várható júliusban

A Fortnite játék júliusban új kalandra hívja a játékosokat, ezúttal a Karib-tenger kalózainak világába repítve őket egy izgalmas crossover keretében.

A Fortnite adatbányászai egy újabb nagyszabású crossover nyomára bukkantak, amely a Karib-tenger kalózai univerzumát hozza el a játékba, és már csak napok kérdése a debütálás.

A Fortnite 2024-es fejlesztési tervéből származó korábbi szivárgások már sejtették, hogy több együttműködés és crossover is érkezik a népszerű battle royale játékhoz, mint például a Metallica és Billie Eilish tematikájú kollekciók.

A Disney kalóz-franchise-ával, a Karib-tenger kalózaival kapcsolatos pletykák most váltak valósággá, az Epic Games megerősítette, hogy a crossover július 19-én érkezik. A Fortnite közösség által elismert szivárogtatója, HYPEX, friss tartalmakat osztott meg a Twitteren, amelyek először mutatják be a közelgő Karib-tenger kalózai együttműködést.

A bejegyzések során kiderült, hogy a játékosok számos, a Karib-tenger kalózai karakterei által inspirált skint szerezhetnek be, többek között Jack Sparrow-t - egy Csontváz változattal együtt, amely a Fekete Gyöngy című filmben látható megjelenését idézi - Elizabeth Swann-t, Davy Jones-t és Hector Barbossa-t. Úgy tűnik azonban, hogy Orlando Bloom Will Turner karaktere sajnos nem lesz része az ígéretes crossovernek.

A játékban elérhetővé válnak különböző kardok is, amelyek valószínűleg a csákányok mintájára készülnek, valamint hátizsák díszek, mint például a Holtak Ládája, vagy egy Hajó a Palackban, amelyet “egy átokkal sújtott hajóként írnak le, mely egy palackba záródott. Nyisd ki, hogy felszabadítsd a hajót annak kísérteties mélységeiből, és zuhanj az ellenfeleidre pusztító ütközéssel!” Talán arra utalnak, hogy egy gyors spawn-rendszerrel  az ellenséges squadok mögé repülhetünk be. Egyelőre erről nem tudunk túl sok infót mondani.

Lesz egy olyan betöltő képernyő, amelyen Jack Sparrow látható, ahogyan Davy Jones elől menekül.

Külön érdekesség, hogy a HYPEX által közzétett információk szerint a crossover eredetileg július 18-án jelent volna meg, azonban az Epic Games megerősítette, hogy a megjelenés július 19-ére tolódik.

HYPEX és ShiinaBR, egy másik szivárogtató, felhívta a figyelmet arra, hogy a Karib-tenger kalózai ‘Átkozott Vitorlák Pálya’ előzetesen került értékesítésre a megjelenési dátum előtt, de az Epic Games gyorsan lépett, és eltávolította azt a játékból. Szóval lesz még nekünk egy hivatalos bejelentés is ezzel kapcsolatosan.

“Azok a játékosok, akik az Átkozott Vitorlák Pályát a tervezett július 19-i megjelenés előtt vásárolták meg, kérem vegyék figyelembe, hogy az esemény kezdetéig nem tudják fejleszteni és felhasználni a különleges pályát, de addig megtartatják Jack Sparrow öltözetüket,” közölte az Epic a Fortnite Status Twitter fiókon keresztül.

A fejlesztő további utasításokat adott arra vonatkozóan, hogyan téríthetik vissza vásárlásukat és küldhetik vissza az skin-öltözetet, mivel a pálya még nem teljesíthető. A visszatérítés a hivatalos támogatási oldalon keresztül lehetséges.

Újabb Régebbi