Elképzelhető lehet egy teljes kooperatív játékmód bevezetése a következő FromSoftware projektben

A PC Gamernek adott interjúban Miyazaki elismeri a mod népszerűségét, és nem zárkózik el annak integrálásától a jövőbeni fejlesztésekbe. A "Seamless Co-Op mod", amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy barátaikkal együtt, megszakítás nélküli többjátékos munkamenetben vegyenek részt, új távlatokat nyit a közös játékélményben, különösen a köztes területek felfedezésekor.

Az Elden Ring jelenlegi kooperatív rendszere korlátozott; a játékosok nem tudnak folyamatosan együtt haladni. Miyazaki szerint a játék meghívási mechanikája egy laza, alkalmi stílust tükröz, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy csatlakozzanak egy küldetéshez, legyőzzenek egy főellenséget, majd kilépjenek. Azonban a mod népszerűsége arra ösztönzi a FromSoftware-t, hogy újragondolja a kooperatív játék megközelítését a jövőben.

Miyazaki hangsúlyozza, hogy a játékot együtt végigjátszani kívánó játékosok ellen nem lépnek fel, és nyitottak az új ötletek megfontolására a kooperatív játék terén.

Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree kiegészítője, ami különlegesnek” és “a FromSoftware eddigi legnagyobb és talán legjobb DLC kiegészítőjének” minősítenek több gaming oldalon is, 2024. június 21-én jelent meg PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC platformokra.

Újabb Régebbi